Betaling med Dankort & kreditkort på internettet

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger.
Hos Q-Vine A/S kan du betale med følgende kort; Dankort og Visa/Dankort. Der pålægges et gebyr pr. transaktion, som udelukkende går til PBS.
Ved senere levering forbeholder Q-Vine A/S sig retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå udsolgte varer og prisændringer.
Hvis du vælger at betale over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine kortoplysninger. Vi bruger DIBS payment service som er godkendt af PBS (se mere på www-dibs.dk)

Hvis du ikke ønsker at betale med dit kreditkort over internettet, har du følgende muligheder:

 

Betaling via bank

Nykredit Bank. Reg.nr.: 8117   Konto nr.: 0004429081

Din ordre vil blive ekspederet så snart vi har registreret din bankoverførsel, hvilket normalt vil sige inden for 1-2 dage. Påfør venligst din bankoverførsel en bemærkning om dit navn/firma, samt det ordrenummer der står på den bestillingsbekræftelse som du modtager på mail så snart ordren er afsendt og godkendt.


Betaling med kreditkort - sikkerhed

Sikker betaling med kort 
Du kan vælge at betale med betalingskort hos Q-Vine A/S. I modsætning til bankoverførsel, hvor du selv overfører pengene via din egen bankforbindelse og dermed forudbetaler for varerne, har du en sikkerhed i at betale med betalingskort: Som hovedregel hæves pengene nemlig ikke førend du har modtaget varerne.
Uanset hvilket kort du vælger at betale med, kan vi registrere pengene med det samme og påbegynde behandlingen af din ordre. Q-Vine A/S har ikke mulighed for at forhøje det beløb, du har godkendt, og vi kan ikke se de oplysninger, som du har indtastet. 
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteres, så ingen kan læse dem. Transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring overførslen.

PBS
Alle betalingsmodtagere (net-butikker) har indgået en særskilt Internet-indløsningsaftale med PBS. Således har PBS godkendt alle net-butikker, der tager imod kreditkortbetalinger igennem DIBS og PBS er dermed garant for, at butikkerne eksisterer! 

Kryptering 
Når man indtaster kortinformationer sker overførslen af informationerne krypteret.

Hvad er risikoen?
Husk altid på, at kun pinkode eller underskrift, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende for et kreditkortkøb. Du må derfor aldrig opgive din pinkode på Internettet. Skulle nogen komme i besiddelse af dit kortnummer og udløbsdato, har du altid retten på din side, og sælger skal annullere et kreditkort-køb, hvor der ikke optræder en pinkode eller en underskrift. Dette er naturligvis også gældende for kreditkortbaserede køb over nettet.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du finde dem på PBS hjemmeside www.pbs.dk